Mousserende wijn

Champagne en mousserende wijn op z`n best. Ook prachtige cava, prosecco en alcoholvrije mousserende wijn. Kijk voor alle alcoholvrije mousserende wijnen bij de catogorie alcoholvrij. Hier vind je de champagne, cremant en andere mousserende wijn in witte en rosé uitvoering. Rosé Champagne ziet er super feestelijk uit en is heerlijk.

Mousserende wijn verkopen wij in onze online wijnwinkel, wij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen niet aan stuntprijzen of nep van/voor-prijzen. Wij verkopen wijn voor een eerlijke, scherpe prijs. Wijn vanaf 3.95 per fles, mousserende wijn hebben wij vanaf € 5,50 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Mousserende wijn is altijd een feestje, Cava, Champagne, Crémant of Prosecco 

Door de frisse bubbel en de gouden kleur oogt het al feestelijk. Natuurlijk kun je toosten met een glas Champagne , Prosecco, Cava of een Cremant, het is ook leuk om het met een gerecht te combineren. Mousserende wijn past prima bij vele voorgerechten of probeer het eens bij een dessert. Zorg altijd dat je een flesje in huis hebt, want het is zo weer Oud en Nieuw. Ook in de zomer is het genieten van een mousserende wijn in de achtertuin of op het balkon in de zon.

Alcoholvrije mousserende wijnen hebben wij ook in het assortiment 

Voor de bob of voor iemand die geen alcohol wil of mag drinken, hebben wij een prima alternatief in onze wijnwinkel, wijnwebshop. Bestel een alcoholvrije mousserende wijn online net als de gewone cava of champagne wijnen. De beste rosé en witte mousserende wijnen koop je online bij Fanster. Top Champagne, de beste cava en Italiaanse prosecco, wij hebben een ruim assortiment mousserende wijn.

Fanster, alle wijnen onder één dak. Wijnen van Armenië tot en met Zuid-Afrika