Rosé

Rosé wijn koop je gemakkelijk online. Fanster heeft een groot assortiment rosé wijnen. Welke rosé kies je ? De keuze is nu nog groter. Rosé uit Argentinië tot en met Zuid-Afrika vind je in onze wijnwinkel. Ruime keuze Franse en Spaanse rosé wijnen. Combineer een goede fles rosé met een diner, BBQ of gewoon lekker zo.

Wij verkopen rosé uit alle wijnlanden in onze online wijnwinkel. Wij hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij doen niet aan stuntprijzen of nep van/voor-prijzen. Wij verkopen wijn voor een eerlijke scherpe prijs. Rosé vanaf 3.95 per fles.

The V Rosé verkopen wij ook in een 1,75 liter fles 

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Rosé wijn koop je online voor een eerlijke prijs bij Fanster

Drink je alleen zomers rosé wijn of kan het ook in andere jaargetijden ? Zeker nu is het weer tijd voor een lekkere rosé !

Sommige gerechten combineren heel goed met rosé wijn, dus rosé kan het hele jaar gedronken worden.

Wanneer je een fan bent van rosé, dan kun je er altijd van genieten. Bij wijn horen misschien bepaalde tradities of gewoontes, maar de belangrijkste is: Geniet van wat je lekker vindt.

Ook in het assortiment rosé wijn hebben we verschillende biologische wijnen, probeer er eens eentje, dat zal je goed bevallen. 

Biologische rosé of een ander wijn koop je gemakkelijk in onze wijnwebshop

Rosé vanaf € 3,95 

Ons rosé assortiment is nog verder uitgebreid, ruime keuze nu ook Duitse rosé, Roemeense rosé en rosé uit Turkije

Selecteer je rosé wijnen en klik op bestellen, dan wordt de wijn snel geleverd door een koerier of flessenpost van postnl

De beste rosé vind je in onze online wijnwinkel, bestel snel en geniet van de wijn.

Fanster, alle wijnen onder één dak. Wijnen van Armenië tot en met Zuid-Afrika