Port

De beste port van de mooiste porthuizen en andere versterkte wijn uit Australie, Frankrijk, Zuid-Afrika, etcetera. Vintage port, LBV port, Colheita Port tot en met een gewone Ruby Port. Geef eens een fles Vintage port cadeau uit het geboorte jaar of het jaar van trouwen. Bestel je een cadeau, vul dat in bij de opmerkingen, dan pakken wij het netjes in.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 75

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 75

Pagina
per pagina

De beste port koop je bij Fanster online in de wijnwebshop

Het beste porthuis, de beste vintage port en natuurlijk de beste biologische port bestel je gemakkelijk online. 

Natuurlijk verkopen wij ook versterkte wijn uit andere wijngebieden, dan alleen uit Portugal, Porto.

Zo verkopen wij Franse versterkte wijnen en zoete witte wijn uit Sauternes. Australië en Zuid-Afrika maken ook versterkte wijnen. Deze Portachtige wijnen zijn van hoge kwaliteit. De grote porthuizen in Portugal hebben nog steeds een voorsprong met name in de Vintage port. Deze wijn van rond de 20% alcohol wordt maar zelden geëvenaard of overtroffen. Vintage port blijft de koning van de portwijnen.

Porthuizen die wij promoten en verkopen zijn Kopke, Osborne, Fonseca, Taylors en Quinta do Vesuvio

Van het porthuis Kopke hebben wij de hele serie van Ruby tot en met Vintage Port. Ook een 10 jaar oude LBV Port van kopke en de Kopke Colheita Port hebben wij op voorraad.

Het port assortiment breiden we telkens uit. Wilt u flessen port uit een speciaal jaar, bel ons gerust op of mail naar info@fanster.nl . Wij hebben een ruime collectie oude jaargangen vintage port liggen. Heeft u voorkeur voor een porthuis of jaargang, geef het door en wij bieden het vrijblijvend aan, onze prijzen zijn eerlijk en niet te duur. Bij ons klopt de prijs/kwaliteit verhouding altijd, ook op deze mooie oude port flessen. Populaire top jaargangen, zoals 1977, 1985, 1994, 1995, 2000, etcetera hebben wij ook liggen, net als vele andere mooie vintage jaargangen.

Gewone ruby port of een top port vind je in onze webshop, probeer zeker eens een biologische port. Fanster verkoopt graag biologische wijnen en heeft een ruime keuze hierin. De beste portwijn koop je bij Fanster, onlangs is ons assortiment Vintage Port weer flink uitgebreid met de jaargangen 1987, 2001, 2003, etcetera.

Fanster, alle wijnen en port onder één dak. Wijnen van Armenië tot en met Zuid-Afrika.