Limited editions →

Wijn is een natuurproduct en van sommige wijnen wordt er heel weinig gemaakt.

Soms heeft een wijnboer ergens een paar bijzondere druivenstokken staan, waar hij of zij hele bijzondere wijn van maakt. Vaak zijn het de oudste wijnstokken van een wijngaard en daar maken ze dan een Cuvée Prestige van. Wij mogen soms wijnen verkopen, waar slechts een paar honderd flessen van gemaakt worden. En voor een topwijn die wereldwijd verkocht wordt is dat helemaal niets. Deze bijzondere flessen verdienen een bijzondere plek op onze website. 

En zeker voor deze unieke wijnen geldt : op is op !

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina

Limited Edition wijnen

Unieke wijnen die je zelden tegenkomt. Allemaal top wijnen waar er jammer genoeg weinig van gemaakt worden. Meestal enkele honderden flessen per jaar voor de wereldwijde verkoop. Daardoor extra bijzonder om deze wijnen eens te proeven en er van te genieten. Niet alle Limited Edition wijnen zijn heel duur, ze zijn wel allemaal heel bijzonder qua smaak en geur. Bestel je Limited Edition wijn online en geniet van deze unieke wijnen.

Cuvéé Prestige

Cuvéé Prestige wijnen van diverse wijnboeren uit Frankrijk, Spanje en heel veel andere wijnlanden. Iedere wijnboer noemt zijn Prestige wijn weer anders, onze wijnexperts hebben de Prestige wijnen bij elkaar gezet om snel een bijzondere wijn te kunnen vinden.