Champagne →

Champagne 

Frankrijk maakt in de Champagne, net als veel andere wijngebieden in Frankrijk en in vele andere wijnlanden in de wereld, mousserende wijnen. Vele andere landen proberen de kwaliteit van Champagne te evenaren en dat lukt soms ook zeker. Voor wijnen met een lichte mousse is wel jarenlang geduld nodig en dat weten de wijnboeren in het Champagne gebied als geen ander. Ook in de Campagne zijn betere en slechtere wijnen. Fanster zoekt er altijd de pareltjes uit, het liefst van kleine Champagnemakers in de beste Champagnedorpen met de kwalificatie Premier Cru of Grand Cru, Champagne van uitsluitend de beste druiven en de beste wijngaarden. Grand Cru Champagne voor een voordelige prijs ? Dat kan, wij bieden graag een selectie aan van deze top Champagne wijnen.

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Champagne 

Geen wijngebied ter wereld maakt zoveel mousserende wijnen van hoge kwaliteit, als het Champagne gebied in Frankrijk. Niet alle wijnen zijn beter, dan uit andere gebieden en aan Champagne hangt een prijskaartje, een Champagnekurk kost al € 0.23, daarbij komt de jarenlange opslag van de wijnen in de kelders, de flessen, etiketten, meestal wordt alles met de hand geplukt, druivenselectie, al met al een proces wat tijd en geld kost om tot het beste product te komen. Reken daar de accijnzen, transport en BTW bij en je begrijpt waarom een fles Champagne meer kost dan een gewone fles wijn. Ook in Champagne heb je goedkope en dure wijnen, de top cuvée`s kosten heel veel en onbekende Champagnes van kleine onbekende wijnboeren zijn redelijk goedkoop. Alleen moet je deze laatste categorie Champagnemakers wel weten te vinden en dat doen wij graag, door contact te leggen met de juiste Champagnebedrijven en alles te proeven.

Betaalbare en goede Champagne

Dit resulteert in top Champagne van bekende en onbekende wijnhuizen, waar wij trots op zijn om aan te bieden, hier vind je sowieso een collectie betaalbare Champagne van de hoogste kwaliteit.