Rioja →

Rioja, geweldig wijngebied met prachtige wijnen

Ruim 800 wijnboeren maken in het Rioja gebied wijn, sommige wijnboeren maken simpele wijnen, andere maken prachtige wijnen met veel aandacht voor de druif en omgeving. Onze voorkeur gaat uit naar Rioja wijnmakers die biologisch werken of midden in het proces zitten, want biologische wijnboer ben je niet zomaar. 

Onze wijnexperts zoeken de parels uit de Rioja en halen deze voor jou naar Nederland. Fanster wil graag de online Rioja wijnwinkel van Nederland zijn met de mooiste Rioja wijnen in iedere prijs categorie. 

Witte Rioja, rode Rioja en ook rosé hebben wij uit het Rioja gebied. van een gewone Rioja tinto tot en met de Centvm Vitis

Fanster, de online wijnwinkel met een groot assortiment Rioja wijnen.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Rioja wijnen 

Het Rioja wijngebied is een heel groot gebied met ruim 800 wijnboeren, onze wijnexperts hebben de beste Rioja Bodega`s bij elkaar gezet om de keuze gemakkelijk te maken. Wijnen uit het Rioja gebied die eruit springen, vanwege hun mooie fruitige karakter of die de kracht van de Temprenillo druif het beste tonen of Rioja wijnen die een robuste houtlagering hebben gekregen. Natuurlijk hebben wij Rioja wijnen van een top bodega, maar ook wijnen uit de Rioja die heel betaalbaar zijn, Neem eens een kijkje in het Rioja gedeelte van onze online wijnwinkel en wijnwebshop. Wij willen graag de Rioja website van Nederland zijn met de beste wijnen uit Rioja.