Betalen

Betaal uw wijn altijd online, veilig en snel.

Je kunt bij ons betalen met ideal, creditcard en ander online betaalmogelijkheden. Je betalingen aan onze wijnwebshop gaan via CardGate.

CardGate B.V.
Obrechtstraat 21
5344 AT Oss
Nederland
Tel. +31 88 12 62 888

Fanster, online wijnwinkel is te bereiken via telefoon of mail 

030-2006777

info@fanster.nl 

Bij afhalen dienen de wijnen betaald te zijn. Wij geven altijd de garantie, dat je wijnen klaar staan op het afgesproken moment.

Ook bieden wij de mogelijkheid om het bedrag over te maken, 50% achteraf betalen middels een overboeking mag ook, de keuze is aan de consument. In één keer betalen heeft de voorkeur i.v.m. onze administratie.

Onze wijnen staan niet opgeslagen op onze afhaallocatie, wij zullen het voor u daar zo spoedig mogelijk klaarzetten. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden of neem contact op met ons per mail info@fanster.nl of per telefoon 030-2006777

Bestel je wijn voor af te halen ?  Vanwege corona zijn wij niet de hele dag aanwezig op de locatie, neem gerust contact op om het af te spreken. Wij zorgen dat we er zijn.

Bestel de mooiste witte wijnen en de lekkerste rode wijnen online in onze wijnwinkel. Ook hebben wij een ruim assortiment Port en Champagne. Wijn verkopen wij vanaf € 3,95. Ook verkopen wij halve flesjes wijn en nog kleinere flesjes wijn bijvoorbeeld voor een picknick. Door ons ruime assortiment is er altijd wel een leuke wijn bij om te ontdekken of om cadeau te geven. 

Wijn online betalen is snel en safe.

Fanster, de beste wijnleverancier en wijnimporteur 

Wijn uit Spanje, Frankrijk, Duitsland of uit een ander wijnland importeren wij rechtstreeks van de wijnboer. Wij bieden unieke wijnen aan tegen scherpe prijzen. Geen stunt aanbiedingen, gewoon een eerlijke prijs. Voor de wijnboer en voor de consument. Kortingen zijn bij ons echte kortingen en aanbiedingen zijn ook echte aanbiedingen. Hiervoor geldt op is op. Koop je wijn voordelig, veilig en snel bij Fanster.nl.