Wijnpakketten →

Wijnpakket of wijnproefpakket is altijd een leuk cadeau-idee.

Wijn voor jezelf of om cadeau te geven, bestel onze wijnpakketten online en wij bezorgen het bij je thuis of bij de persoon die jij het cadeau geeft. Op al onze wijnpakketten zit een korting tot wel 20 % op de normale winkelprijs ! Bestel je wijnpakketten voor de feestdagen, een verjaardag of voor een aardige buurman die je geholpen heeft. Voor iedereen is een leuk wijnpakket te vinden, onze wijnexperts stellen hem speciaal voor jou samen.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 13-20 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 13-20 van 20

Pagina
per pagina

Een verrassend wijnpakket, koop je bij Fanster. De beste wijnen doen wij in onze wijnpakketten.

Geef jezelf eens iets leuks cadeau, laat je door onze wijnexperts verrassen met de mooiste wijnen van over de hele wereld.

Wij stellen de wijnpakketten speciaal voor jou samen, geef je smaakvoorkeur door en ontvang een topwijnpakket in jouw smaak. Vele klanten bestelden al zo`n wijnpakket bij ons en waren daar heel positief over.

Op al onze wijnpakketten zit een korting van tussen de 10 en 20% op de normale website prijs !

Bestel een wijnpakket, proef de wijnen en leer zo je favoriete wijn kennen. Fanster verkoopt wijnen waar je voor terug komt. De beste witte wijnen, de stoerste rode wijnen en de mooiste mousserende wijnen, koop je bij ons online in onze wijnwinkel. Ruime en exclusieve keuze in top wijnhuizen en wijnboeren. In onze pakketten zit altijd een mooie mix van de beste wijnen, wijn waar je echt voor terugkomt. Profiteer van onze aanbieding op wijnpakketten.

Wijnpakketten voor 23:00 uur besteld? Dan leveren wij het wijnpakket binnen 1 - 3 dagen af.

Wijnpakket nog in het weekend nodig ? Bel ons dan even op 030 - 2006 777 of mail ons info@fanster.nl

Bestel nu je wijnpakketten vol voordeel. 

Fanster, alle wijnen onder één dak. Wijnen van Armenië tot en met Zuid-Afrika