Stellar Organics Extra Dry BIO

Stellar Organics Extra Dry BIO

Stellar Organics Extra Dry BIO

€ 10,39
Omschrijving

Over de wijn

Heerlijk sprankelende wijn van Chenin en Sauvignon Blanc uit Zuid-Afrika, zacht, droog en met een zachte mousse. Extra Dry / Brut

Spijs en moment

Zachte mousserende droge wijn kan prima bij een voorgerecht met vis, maar je kan het natuurlijk ook gebruiken om te proosten.
 
Extra informatie 
 
Stellar Organics is een samenwerkingverband van vijf biologische wijnbouwbedrijven. De wijngaarden van Stellar Organics liggen ca. 275 km ten noorden van Kaapstad op weg richting Namibië. Naast het feit dat hier grote aandacht wordt besteed aan biologische wijnbouw - dus met respect voor de natuur - produceert Stellar als eerste wijnbedrijf ter wereld wijn gebaseerd op de principes van Fair Trade, ofwel met respect voor de productiekrachten en aandacht voor ontwikkeling en onderwijs van het productiepersoneel en hun kinderen. De kracht van dit bedrijf zit ‘m, naast de kwaliteit van de geproduceerde wijnen, ook in de marktbenadering. Met fraaie en aantrekkelijk geprijsde concepten benadert dit bedrijf de biologische wijnmarkt met nieuw elan, inhakend op de trend naar kwalitatieve en betaalbare Zuid-Afrikaanse wijnen met een mooie uitmonstering en een heerlijke inhoud.
Specificaties
KleurWit
TypeMousserend
DruivenrasChenin Blanc, Sauvignon Blanc
LandZuid-Afrika
streekWestern Cape
AppellatieWestern Cape
Oogstjaar2021
AfsluitingChampagnekurk
  SmaaktypeVerfijnd
Inhoud0.75
Serveertemperatuur7 tot 9 graden
AssemblageChenin Blanc, Sauvignon Blanc
Alcohol percentage13
EAN doos6009679893269
EAN fles6009679893252