Fat Baron Portugese wijn, onze bestseller wijnen

Fat Baron wijnen

Fat Baron Shiraz is de topper van deze wijnmaker en misschien wel de meest verkochte wijn van Portugal.

Eén van de meest succesvolle wijnen van dit moment is de Fat Baron Shiraz. Een rijk gearomatiseerde, granaatkleurige wijn. Rijp, donker fruit met een kruidigheid die zo kenmerkend is voor de Shiraz druif. Een prachtige balans tussen fruit en hout. Een parel uit de Setúbal in Portugal.

Fat Baron Shiraz 

Fat Baron Douro Reserva

Daarnaast is er nog een Fat Baron Douro Reserva, een blend van Touriga Nacional en Touriga Ranca uit de Douro. Prachtige wijn uit de Douro Vallei gelagerd in Franse eiken vaten. 

Douro Reserva van Fat Baron

Fat Baron White

En natuurlijk de witte Reserva. Deze witte wijn van Fat Baron is een blend van Fernao Pires, Chardonay, Arinto, Verdelho, Antão Vaz en rijpt nog 3 maanden op eiken vaten. Rijk en aromatisch en heel zacht, een aanrader om zeker een keer te proberen

White Reserve Fat Baron

Fat Baron Touriga Nacional

Nieuw is de Touriga Nacional van één druivensoort, de Touriga Nacional, zoals de naam al zegt.

Donkerrood van kleur en rijpe aroma's van kers, pruim en kruiden. Je proeft mooi geconcentreerde smaken met zachte tannines en sappig fruit met tonen van vanille. Levendige en intense wijn met een heerlijk lange afdronk.

Touriga Nacional van Fat Baron is een top wijn, bestel deze wijn hier !

Proeza Vinho

Ook de Proeza Doa, de Proeza Douro en de Proeza Vinho Regional Lisboa Red Reserva komen uit dezelfde stal, prachtige wijnen van deze Portugese wijnboer.

Bestel je favoriete Portugese wijnen hier 

Proeza Doa 

Proeza Douro

Proeza Vinho Regional Lisboa Red Reserva

Portugal maakt naast Port de mooiste wijnen, bestel eens iets anders en bestel een flesje Proeza wijn of een fles Fat Baron erbij.

Onze ruime collectie wijnen maakt het misschien lastig om te kiezen, maar de Fat Baron wijnen moet je geproefd hebben. Wij hebben alle Fat Baron wijnen en Proeza wijnen op voorraad en leveren deze wijnen snel aan je uit, zodat je er morgen al van kan genieten. Bestel deze wijnen online in onze wijnwinkel. 

Publiekslieveling Fat Baron heeft inmiddels ook al vele wijnharten veroverd, ben jij de volgende ? Portugal, het land van de onder andere de Douro, Setúbal, Dão. De wijnen uit Portugal winnen steeds meer aan terrein en populariteit in de hele wereld.

Wijn harten veroverd 

Fanster levert de Fat Baron wijnen door heel Nederland, ook op de waddeneilanden leveren wij wijn af. Van Landgraaf tot Anna Paulowna en van Doodstil tot en met Sas van Gent en iedere andere plaats in Nederland waar gezocht wordt naar goede wijn, leveren wij graag wijn af. Wijn die ook jouw wijnhart veroverd hebben wij in onze ruime assortiment. Ruim 900+ wijnen voor de wijnliefhebber

Fat Baron Portugese wijn, onze bestseller wijnen !