Tasting box small

Tasting box small

Tasting box small

€ 49,95
Omschrijving

Over het pakket

Uiteraard pakken wij alles netjes in. De Tasting box small is een houten kistje dat leuk is om cadeau te geven of om cadeau te krijgen. Wij verzenden het voor je door heel Nederland. In overleg ook naar het buitenland info@fanster.nl 

De lekkerste handgemaakte cashewnotenrotsjes. In dit pakket zit een zakje met de lekkerste cashewnotenrotsjes en deze zijn ambachtelijk gemaakt.

Twee verschillende zakjes met de beste koffie bonen koffie uit eigen koffiebranderij. Topkwaliteit, (H)eerlijke koffiebonen uit duurzame productie van lokale koffieboeren uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Speciaal gemaakt door de mensen van "passie voor koffie".

Drie halve flesjes wijn, een cremant de Bourgogne om feestelijk mee te beginnen, een topper van een mousserende wijn. Verder een half flesje rode wijn en een half flesje droge witte wijn. De wijnen zijn speciaal voor deze pakketten geselecteerd en van de beste kwaliteit.

Twee zakjes met diverse noten, aanbevolen door het voedingscentrum. Noten zijn gezond en lekker. Noten passen heel goed bij wijn en zijn het ideale tussendoortje. 

Tasting Box Small

Tasting Box Small is een samenwerking van verschillende bedrijven, die bewust kiezen uit de beste toeleveranciers en kiezen voor de beste producten. Ambacht proef je terug in dit leuke cadeau.
Specificaties
OogstjaarN.V.T.
  SmaaktypeVerfijnd
Gerelateerde producten