Flexibele wijn levering, 1 t/m 3 dagen wordt de norm

Super snelle levering van jouw favoriete wijn gegarandeerd

Geniet van je wijnen in drie dagen , bestel je wijn online bij Fanster en wij leveren de wijn heel snel. Heb je je wijn morgen nodig ? Dat is meestal geen probleem, dan leveren we het morgen af. Bel ons even op, 030-2006777 en ons team gaat aan de slag.

Wijn wordt flexibel geleverd, 1 t/m 3 dagen per bestelling wordt de norm.

Door deze manier van leveren kunnen wij veel duurzamer leveren en dat is ons doel. Wijn is een natuurproduct en daarom helpen wij het milieu heel graag, zodat ook in de toekomst de druiven kunnen blijven groeien. En de oogsten niet telkens vroeger worden en de wijnboeren niet hoeven te verhuizen naar Finland. Wij verkopen veel biologische wijnen en wijn van kleine wijnboeren, die hun wijnen op een natuurvriendelijke manier maken, deze wijnboeren maken wijn samen met de natuur. Door onze efficiënte bezorging zijn wij in één keer duurzaam, de rest van onze processen, denk aan afvalverwerking bijvoorbeeld, deden wij al duurzaam.

Wijn is een product van de natuur en wij geloven, dat wijn in samenwerking met de natuur gemaakt moet worden, niet alleen het weer en de temperatuur zijn hier van invloed op, ook bijen en andere insecten hebben hun rol. Onze Duitse wijnboeren zijn flink getroffen in 2021 en daarom zetten wij nu deze stap. Uiteraard blijven wij altijd een top service bieden en kijken waar wij op duurzaamheid verder kunnen verbeteren.

Geniet van je wijn, bestel op tijd en zorg dat je wijnrek altijd voldoende gevuld is. Bestel de mooiste wijnen online en wij brengen ze graag bij je thuis.

Fanster, alle wijnen onder één dak. Wijnen van Armenië tot en met Zuid-Afrika, ruime collectie Rioja en Bordeaux wijnen. En natuurlijk ook vele soorten mousserende wijn, zoals Cava, Prosecco en Champagne.