Wijnwinkel Fanster zoekt medewerker, vacature wijnliefhebber, vacatures wijnbezorger

Wijnwinkel Fanster zoekt medewerker, vacature wijnliefhebber

Heb jij kennis van wijnen en ben jij een echte wijnliefhebber ? Dan past deze functie heel goed bij jou.

Fanster importeer wijnen uit heel Europa en werkt samen met verschillende importeurs om een compleet assortiment te hebben. Wijnen van een kleine prijs tot en met de absolute topwijnen, wij zeggen altijd, wijnen van A t/m Z, van Armenië tot en met Zuid-Afrika. Fanster heeft het allemaal en breid het assortiment nog steeds uit met nieuwe wijnlanden, andere druivensoorten en nieuwe wijnboeren. Ook ons Vintage Port assortiment is bijzonder met mooie jaargangen van de beste Porthuizen.

Fanster levert wijn aan Horeca, bedrijfsleven en particulieren. Alle klanten zijn voor ons belangrijk, zowel de kleine, als de hele grote klanten. Wij geven graag advies aan onze klanten, maar alleen als ze daarop zitten te wachten.

Wijn verkopen we door heel Nederland en bezorgen een groot deel zelf met onze bedrijfsauto`s en de rest gaat met flespakket van PostNL mee.

Wij gaan voor 100 % tevreden klanten,  persoonlijk contact met klanten en een top service. Spreekt jou dit ook aan solliciteer dan zeker.

Klanten kunnen ons bereiken via mail, telefoon of langskomen en doordat we veel wijn zelf afleveren, kunnen wij even een praatje maken met de klanten.

Aangezien wij nog steeds groeien zijn wij opzoek naar allround medewerkers, die een leuke afwisselende baan willen en af en toe wijnen willen proeven. Het belangrijkste is dat je het leuk vind om met wijn te werken, achter de computer, aan de telefoon en op de weg. Natuurlijk gaan wij naar internationale wijnbeurzen om contact te onderhouden met onze huidige wijnboeren en nieuwe wijnen te ontdekken.

Bij voorkeur zoeken we mensen in de omgeving van Utrecht, woerden, waddinxveen  of Zoetermeer. 

Parttime functies zijn ook beschikbaar, het aantal uren is in overleg.

Ook zijn er doorgroei mogelijkheden, zo zullen er in de toekomst vaste verkooppunten geopend worden. En voor deze wijnwinkels zoeken we ook medewerkers, managers, etc. 

Wij zoeken jou, je bent goed in organiseren en plannen. Daarnaast heb je een open uistraling, waardoor klanten je makkelijk weten te vinden. Je hebt een commerciële instelling en kan in een team werken. Ook voel je je erg verantwoordelijk en weet je je flexibel op te stellen. Wacht dan niet langer en mail naar info@fanster.nl 

Vereiste zijn een goede beheersing van de Nederlandse taal, in het bezit van een geldig rijbewijs en enige wijnkennis. Wijnkennis kan doormiddel van cursussen, proeverijen bijgeschoold worden op onze kosten.

Wil jij een baan met flexibele werktijden , die je veelal zelf kan invullen neem contact op met ons

De ideale baan voor een wijnliefhebber, die iets met zijn of haar kennis wilt doen.

Fanster Wijnwinkel

Karel Schuttevaer

Wijnwinkel Fanster zoekt medewerker, vacature wijnliefhebber, vacatures wijnbezorger kom jij werken in ons wijnbedrijf ? baan in de wijn, werk met wijnen , leuke baantjes in een leuke wijnwinkel