Stichting Webwinkel Keurmerk, heeft onze online wijnwinkel goedgekeurd

Wijnwinkel Fanster is goedgekeurd door Stichting Webwinkel Keurmerk

Klik hier voor ons certificaat !

Veel was er niet voor nodig, aangezien wij al volgens hun richtlijnen werkte. 

Het is nu officieel bevestigd, het keurmerk is binnen. Wij leveren naast wijn, een goede service en treden altijd in overleg met de klant om vertragingen of andere ongemakken op te lossen. Wijn is een natuurproduct en daar kan altijd iets mee aan de hand zijn, dan trekken wij onze handen er niet vanaf, maar lossen het op naar tevredenheid van de klant. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Het was heel gemakkelijk om het keurmerk te krijgen voor ons, aangezien wij al jaren werken aan een goede service en tevreden klanten. Wij zijn per telefoon en per mail prima te bereiken voor advies en andere vragen. Veel gestelde vragen zijn, bijvoorbeeld : Wanneer kan ik de wijn verwachten. Andere vragen zijn:  Hoe lang kan ik deze wijn bewaren en wat voor wijn adviseren jullie bij een diner of voor op een receptie. Onze wijnexperts geven hier graag antwoord op, bel ons gerust op en wij geven het beste advies.

Wij verkopen wijn vanaf 3,95 tot en met …, bij ons kan je een goedkoop, lichtzoet wijntje kopen tot een kostbare Bourgogne, van een klein flesje rode wijn tot een dure magnum Bordeaux. Onze service is altijd gelijk, wat je ook voor wijn bij ons koopt, wij leveren alles af met een top service en nu ook met een Keurmerk van: Stichting Webshop Keurmerk

Wil je ook wijn kopen tegen de beste prijs en met de beste service ? Bestel je wijnen dan bij Fanster.nl