Alcoholvrije wijn nieuwe trend

Alcoholvrije wijn, het begint met gewoon wijn maken.

Na de oogst van de druiven worden deze geperst. Tijdens de vergisting veranderen gistcellen het suiker in de most (druivensap) in alcohol. Waarna de alcohol later weer uit de wijn wordt gehaald, waardoor de wijn alcoholvrij is geworden.. Er zijn verschillende manieren om de alcohol aan de wijn te onttrekken. Het belangrijkste is dat er eerst echte wijn wordt gemaakt met alle smaken en geuren, die daarbij horen en dat de alcohol er later uitgehaald wordt.
Hierdoor behoudt de alcoholvrije wijn de smaak  Laat je verrassen door de smaakvolle alcoholarme wijnen, ideaal voor als je de BOB bent of wegens medicijnen, zwangerschap of een andere reden geen alcohol wilt nuttigen.

De kwaliteit is de laatste net als het aanbod geweldig gestegen. Net als met gewone wijn moet je je favoriete alcoholvrije wijn vinden , misschien help een proefdoos daarbij.

Proefpakket alcoholvrije wijn 8 flessen , ook leuk om cadeau te geven.

Of bestel onze favorieten , die het beste in de Alcoholvrije wijnproeverij naar voren kwamen.

Rood: Sinzero Reserva Cabernet Sauvignon

Wit : Noa Riesling Alcoholvrij 

Mousserend : Pierre Zero Sparkeling Chardonnay

Ons assortiment met alcoholvrije wijnen is ondertussen nog verder uitgebreid, bestel eens een flesje in onze wijnwebshop. We hebben tegenwoordig ook Alcoholvrije wijn in een half flesje zowel wittte als rode alcoholvrije wijn. Zoek een alcoholvrije wijn uit en bestel het vandaag nog. Voor 23:00 besteld morgen verstuurd of bezorgd.